7.1.06

Pepita Peiró, alcaldessa de Juneda


En aquest primer dissabte de gener, a les 12 del migdia, en una cerimònia senzilla però intensa, en un sala de plens que s’ha quedat petita, s’ha produït el relleu en l’alcaldia del municipi de Juneda. Avui, fruit del pacte de govern entre Esquerra Republicana de Catalunya i el Partit dels Socialistes de Catalunya, s’ha formalitzat la dimissió del fins ara alcalde de Juneda, Ramon Vallés i ha estat elegida alcaldessa de Juneda, la companya Pepita Peiró.

Certament, no es pas la primera vegada que a Juneda es dona aquest relleu a l’alcaldia. En la legislatura passada, es va formalitzar el primer pacte de govern i gestió assumint l’alcaldia durant un període aproximat de dos anys, els caps de fila dels dos partits que la majoria dels junedencs i junedenques van votar.

L’alcaldessa, en el seu discurs ha parlat de ganes de treballar, de pacte, d’acord, de consens, d’entusiasme, d’empenta, de ganes de fer les coses ben fetes, amb una vitalitat i una energia que encomanava a tots i totes els que hi érem presents.

El que una dona més sigui la primera autoritat d’un municipi de la comarca de Les Garrigues, manifesta la realitat que cada vegada més, les dones ens incorporem i ens involucrem en la política activa, per gestionar i prendre decisions. El fet que la Pepita Peiró sigui alcaldessa de Juneda, m’omple de satisfacció. Moltes felicitats i molts èxits