5.6.06

5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient

Quan l’any 1972 va ser proclamat per les Nacions Unides el dia 5 de juny "Dia Mundial del Medi Ambient", va ser un toc d’alerta en la importància de la protecció i conservació del nostre entorn natural en les condicions més òptimes possibles.

Ja han passat 34 anys des d’aquesta proclama. Encara avui s’han de fer, per part de les administracions, campanyes de sensibilització per tal que tots i cada un de nosaltres, amb la petita modificació dels nostres hàbits, ajudem a la protecció del medi ambient.

Aquest any la campanya “Tu controles el canvi climàtic” ens sensibilitza i ens fa conscients de la responsabilitat que també tenim individualment per frenar el canvi climàtic amb les nostres accions. Des de moderar el consum de l’aire condicionat i pujar-lo un 1º, apagar els aparells de televisió, la cadena de música o l’ordinador i no deixar-los en la posició d’espera o “stand-by” , fer les impressions de paper en les dues cares, entre altres coses, són unes accions rutinàries que podem canviar fàcilment sempre i quan prenguem consciència que som totalment responsables de la salut del nostre entorn.