4.6.06

La campanya del referèndum a les comarques de LleidaDes del dijous a les 12 de la nit que vàrem donar el tret de sortida amb el desplegament d’una gran pancarta del a la façana de la nostra seu a Lleida, la presència dels principals protagonistes de tot aquest procés ha estat contínua.

Els actes de campanya a les nostres terres van començar dissabte amb la presència del nostre president Pasqual Maragall a Tremp, amb els companys i companyes de les comarques pirinenques, en un míting per a explicar les raons del i, a la vegada, inaugurar el nou local del PSC a Tremp.

Avui diumenge a les comarques de Lleida hem tingut el privilegi de celebrar el primer míting important a Catalunya que ha comptat amb la presència del president del Govern, José Luis Rodriguez Zapatero; el president de la Generalitat, Pasqual Maragall; el primer secretari del PSC i ministre d’Indústria, Josep Montilla, i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros. La ciutat ha estat a l’alçada de les circumstàncies i la nostra militància ha estat capaç d’organitzat un acte multitudinari, perfecte en la seva execució, emotiu i optimista.

El pavelló de Pardinyes estava a vessar. Les senyeres i les banderes vermelles i blanques amb el era l’escenari perfecte per a un acte ple d’energia, vitalitat i entusiasme i amb el convenciment que tenim l’oportunitat de donar un pas endavant en l’autogovern. Tota Espanya estarà pendent del que fem, amb el resultat del referèndum ens hi juguem la credibilitat com a nació responsable i avançada davant la resta de pobles. Paga la pena que hi participem.
Anem a votar el proper 18 de juny. Ens hi juguem molt.
Vota