17.7.06

Montilla, el nostre candidat


Tarragona va ser la ciutat on es va celebrar el Consell Nacional del PSC més important d’aquests últims anys. Important perquè es discutia la proposta de José Montilla com a candidat a la Presidència de la Generalitat del PSC en les properes eleccions al Parlament.
Les intervencions dels diversos consellers nacionals van ser engrescadores, amb voluntat d’encoratjar al candidat en el nou camí. El resultat hores d’ara ja es de tots conegut: un 98,1 % dels consellers i conselleres van votar Si a la seva candidatura, 1 vot no i 5 vots en blanc.
Va ser en l’acte de proclamació on varem escoltar paraules emocionades, primer de Pasqual Maragall i desprès de Montilla, un català d’elecció i de sentiment, tal com es va definir ell mateix. Un home compromès, sincer, honest, treballador, il·lusionat per aconseguir una Catalunya forta, competitiva, moderna, justa i solidària, que treballarà per tos els seus ciutadans i ciutadanes, tant els d’origen com els de destí, amb el compromís d’aconseguir una societat més avançada socialment, la emancipació dels joves, la igualtat entre els homes i les dones. Un català que assoleix la gran responsabilitat i el repte de ser el proper President de la Generalitat de Catalunya.