3.8.06

Vacances?

Algú, amb no massa bones intencions, ha manifestat que el Govern de la Generalitat està de vacances. Aquest algú, demostra una vegada més que no mira més enllà del seu melic, sinó determinades manifestacions no les faria.
Un exemple clar el tenim a les nostres comarques. En les últimes setmanes de juliol hem gaudit de la presència d’importants membres del Govern de la Generalitat i d’alts càrrecs.

Així, i sense anar més lluny, es va celebrar a Lleida una Jornada de Política de les Dones en l’acció de govern, presidida per la directora de l’Institut Català de les Dones, Sara Berbel. La jornada a més de ser molt interessant i molt participativa. Dones compromeses amb l’associacionisme de les nostres comarques van acollir gratament les noves propostes presentades pel nou equip de l'ICD. La Jornada es va concloure amb una conferència de la Consellera d’Interior, Montserrat Tura, que com sempre va ser explèndida.
L’activitat de la Consellera Tura a terres lleidatanes va concloure amb una visita a les obres del nou parc de bombers que s’està fent a Les Borges Blanques, una de les moltes inversions que aquest Govern fa a la capital de Les Garrigues.

Un parell de dies desprès, el Conseller de Governació, Xavier Sabaté, va visitar l’ajuntament de Menàrguens i les obres d’arranjament i millora del voltant de la seva església. L’’ajuntament i el Centre Cultural Sant Joan de Térmens, on s’hi troben unes excavacions arqueològiques amb restes des de l’època ibera, romana, àrab, ceràmiques i tombes, i es preveu fer una passarel·la per poder-les observar. A l’ajuntament de Lleida es va signar un conveni entre les dues administracions per a l’expedició telemàtica de volants del padró municipal, amb l’objectiu d’agilitzar les gestions entre les administracions i els ciutadans i va acabar el seu periple visitant l’ajuntament dels Alamús i inaugurant les piscines municipals.
Un petit exemple de dos dies............... Vacances?